Innovativa behandlingar för ett vackert leende

Ett vackert leende sprider glädje och får dig även att må bättre. Tyvärr är det alltför många som undviker att le med tänderna eftersom de av någon anledning är missnöjda med tänderna. Det kan exempelvis bero på missfärgningar, skador och sneda tänder. Som tur är finns det många innovativa behandlingar som kan förvandla ditt leende till ett riktigt Hollywood smile. Här kan du läsa mer om dessa.

Tandblekning

Har år av te- och kaffedrickande satt sina spår i form av fula fläcka och missfärgningar på tänderna? Undviker du att le på grund av tändernas gula nyans? Då är du inte ensam. Många har komplex över färgen på deras tänder. Att få vita tänder är något som de flesta gärna vill skaffa sig. Däremot är det många som tvekar efter att ha hört skräckhistorier om frätskador på tandkött och förstörd emalj. Det är sant att vissa produkter, inte minst de som säljs från oseriösa återförsäljare på nätet, kan ge permanenta skador i munnen. Om du däremot utför tandblekningen på en seriös klinik kan du få mycket fina och säkra resultat. Idag är kunskapen och utrustningen för professionell tandblekning mycket bra vilket gör att du få ett bländade vitt leende på ett tryggt sätt.

Tandreglering

Utöver missfärgningar är det många som är missnöjda med sina sneda tänder. Detta kan dock åtgärdas med tandreglering. Många tror att tandreglering alltid innebär en tandställning i metall. Det finns idag många innovativa lösningar för att reglera tänderna. Bland annat finns det genomskinliga tandställningar som knappt syns eller känns. Denna typ av behandling är ett utmärkt val för dig som länge velat rätta till dina sneda tänder, men inte velat ha en klassisk ”räls” i munnen.

Porslinsfasader

Porslinsfasder är en annan populär behandlingsmetod för att skapa ett vackert leende. Denna behandling passar framför allt dig som har skadade eller spruckna tänder. Resultatet är ett naturligt och vackert leende.