Vita snygga tänder

Det är roligare att le om dina tänder ser fräscha ut. Idag är det många som medvetet bleker tänderna på olika sätt, både hemma och på en tandklinik.

Vita tänder

Vita tänder ser hälsosamt ut. Att ta hand om sina tänder kan verkligen underlätta i det sociala livet. När en person har fräscha tänder så upplevs det också som att andedräkten är fräsch. Om du har missfärgade tänder kan det faktiskt påverka dina möjligheter att hitta jobb, bostad och kärleken, även om det kan låta ytligt. Vita tänder hjälper dig på två sätt. Du kommer inte att skämmas för dina tänder, vilket ger dig mer självförtroende och då kommer du också att le mer. Att le är verkligen det lättaste sättet att snabbt piffa till sig, så att säga. Ett vänligt och uppriktigt leende inger förtroende. Dessutom kommer också andra att uppfatta dig som lite snyggare och mer hälsosam. Det kan definitivt vara värt att satsa tid och lite pengar på dina tänder. De är bland det första som folk ser.

Så får du vitare tänder

Hur får du då vitare tänder? Det finns behandlingar, tandkrämer och hemmakurer att testa. Om du vill vara garanterad ett bra resultat bör du naturligtvis söka upp en tandvårdsklinik och låta dem bleka tänderna. Då kan du också själv välja hur vita tänder du vill ha. Vissa personer vill att tänderna verkligen är skinande vita och ser ”blekta” ut, medan andra hellre vill behålla behandlingen som en liten hemlighet. Lagom vita. Du kan också köpa hem tandblekning och bleka tänderna hemma. Det är naturligtvis billigare, men det kan vara svårt att få ett bra och jämn resultat. Sedan kan du också köpa tandkräm med blekning. Kombinera den med flourtandkräm.

För att minska risken för fula tänder ska du skippa snusen, sluta röka och dricka mindre svart kaffe och svart te. Grönt och rött te har däremot god inverkan på tänderna.